Nou llibre d’Eric Hobsbawm

Als seus 94 anys l’historiador britànic Eric Hobsbawm acaba de publicar una nova obra: “How to change the world: tales of Marx and Marxism“.

Una bona part de la monografia està formada per textos ja publicats, encara que actualitzats i revisats. El llibre conté una primera part amb estudis sobre el pensament de Karl Marx i Friedrich Engels, així com l’anàlisi d’alguna de les seves obres, i una segona part sobre la història de moviments marxistes a diferents països, on Hobsbawm demostra els seus amplis coneixements sobre la història mundial.

Per conèixer més sobre el llibre podeu llegir les ressenyes d’Andrew Gamble a The Independent o la de Stefan Collini a The Guardian (traduïda al castellà a Sin Permiso)

Arrel de la presentació del llibre Hobsbawm ha concedit algunes entrevistes. En el bloc Historia Global Online teniu traduïda al castellà la que va fer per The New Statesman.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Història i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.