Les dones i la crisi econòmica

Els companys de la Fundación de Investigaciones Marxistas (FIM) han fet públics dos informes elaborats per Susana López, de l’Área Federal de la Mujer de Izquierda Unida, sobre la situació de la dona davant la situació econòmica i laboral.

El primer informe “Las mujeres ante el desafío neoliberal” actualitza les dades i conclusions de l’informe publicat l’any 2010, tenint en compte les noves agressions patides amb les reformes laborals regressives introduïdes pel govern Zapatero.

El segon informe porta per títol “Mujer y mercado laboral en la crisis” i en ell s’analitzen les dades de l’última Encuesta de Población Activa (EPA), la del quart trimestre de 2010, pel que respecte a la dona i el mercat de treball.

This entry was posted in Economia i Treball and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>