The Marx and Philosophy Review of Books

The Marx and Philosophy Review of Books és una web en anglès que publica en línia ressenyes de llibres de l’àrea del marxisme i la filosofia, fent una interpretació àmplia pel que fa tant al “marxisme”, com a la “filosofia”.

La pàgina té com a editor a Sean Sayers, professor de la School of European Culture and Languages de la University of Kent.

A la web podem trobar ressenyes de llibres de filosofia marxista i sobre pensadors marxistes. Es tracta d’un projecte portat per voluntaris i obert a la col·laboració. Es poden enviar tant propostes d’obres per ressenyar, com ressenyes dels llibres que la mateix web proposa.

També gestiona una llista de correu Marx and Philosophy Society email list on si us subscriviu podeu estar al dia de les ressenyes que es van publicant.

This entry was posted in Filosofia and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>