Els Arbres de Farenheit

Avui volem presentar-vos una iniciativa dels amics de l’Espai Marx, la web “Els arbres de Fahrenheit“. En aquesta pàgina podreu trobar en l’actualitat més de 250 obres d’autors marxistes o sobre qüestions marxistes que es poden descarregar lliurement.

Els llibres es poden cercar per autor, per títol o per tema, estant agrupats ens els següents apartats: democràcia-república, món, economia, ciència, feminisme, filosofia, antropologia, teoria política i història.

La idea de la pàgina es posar a l’abast de les noves generacions d’estudiosos de les qüestions socials (historiadors, economistes, sociòlegs, filòsofs…), així com també dels militants socials i polítics, textos bàsics marxistes que en molts casos avui són difícils de trobar.

Com diu a la presentació del web l’objectiu és permetre que el patrimoni alliberador dels textos del moviment obrer i popular que almenys des de la Revolució Francesa s’esforça per establir el regne de la igualtat i de la llibertat, no desapareguin del tot. Posar-los a l’abast de tot el món. Obrir un pont entre generacions per a poder traslladar algunes de les eines que les tradicions emancipatòries van usar en la seva lluita.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Materials i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.