Les expectatives de l’economia real i de l’economia financera

Tothom pensa que els embolics de la crisi econòmica encara donaran força guerra, mentre ja estan provocant des de fa temps un cúmul de patiments i retrocessos socials. Val a dir que, ara per ara, s’han difuminat i amagat les responsabilitats de molts agents socials i econòmics, al temps que els grups dominants s’afanyen en recomposar els sistemes de control i legitimació política. Sovint amb una cruesa obscena, com disminuir els impostos als rics i, d’altra banda, tancar hospitals o reduir el sou dels mestres.

En qualsevol cas, donada la bona recepció que varen tenir els actes centrats en la crisi econòmica dels dos cursos passats, us proposem reprendre els debats sobre la crisi. I hem pensat que seria oportú centrar-nos aquest cop en dues vessants essencials, per bé que no úniques. Això és, en l’àmbit real i en l’àmbit financer de la crisi econòmica.

Per parlar i debatre sobre aquestes perspectives hem convidat a dos vells amics i companys del CTD.

Dia i hora: Dilluns 9 de maig a les 19h
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, Carrer de Regomir, 3. Baixos.

Miguel Angel Lorente, excel·lent coneixedor del mon bancari i financer espanyol;
Albert Recio, professor de la UAB, expert en economia laboral, vicepresident de la FAVB i redactor de la revista mientrastanto.

Moderarà l’acte Alfons Barceló, catedràtic emèrit de la Facultat d’Economia i Empresa.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Economia i Treball i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.