Atur juvenil, protesta social i austeritat fiscal neoliberal en Espanya: entrevista a Antoni Domènech

En complir-se un any del radical gir neoliberal de la política econòmica del govern Zapatero, i en el context de les aterridores dades sobre atur juvenil a Espanya (un 43%) i de respostes socials com la convocatòria de manifestacions a totes les ciutats espanyoles el passat 15 maig per part dels joves de democràcia-real-ja, el periodista de l’Agència Colpisa Ander Carazo entrevista a Antoni Domènech, professor de la Facultat d’Economia de la Universitat de Barcelona i editor de la revista Sin Permiso, per a un reportatge sobre la situació econòmica espanyola i el fenomen de l’atur juvenil.

Podeu consultar les respostes de Domènech a les preguntes de Carazo clicant aquí

This entry was posted in Economia i Treball and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>