Programa definitiu del Congrés “Per Catalunya i la República. La guerra d’Espanya dins la guerra civil europea”

Feia uns dies ens fèiem ressò en aquest mateix bloc de la convocatòria del Congrés internacional d’història que porta per títol Per Catalunya i la República: la guerra d’Espanya dins la guerra civil europea que tindrà lloc a Barcelona els propers dies 5, 6, 7 i 8 de juliol de 2011, organitzat pel Grup d’Estudis sobre la República i la Democràcia (GERD) de la Universitat Autònoma de Barcelona i on col·labora l’ACIM.

Ara hem rebut el programa i cartells definitius. Els podeu descarregar clicant al següent enllaç:

Triptic-cartells (definitiu)

This entry was posted in Història, Notícies de l'ACIM and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>