Informe sobre el mercat de treball

La Fundación de Investigaciones Marxistas ha publicat un nou informe de Daniel Lacalle sobre el mercat de treball a Espanya. En aquest cas sobre la situació durant el segon trimestre de l’any.

Les dades de l’EPA d’aquest segon trimestre de 2011  mostren, amb relació amb les del trimestre anterior una lleugera millora en alguns aspectes (activitat, ocupació, atur, exèrcit de reserva) i un empitjorament, també lleuger, en altres (temporalitat, temps parcial i atur flexible, temporals més aturats). Les millores són bàsicament degudes a l’estacionalitat, provenen principalment del turisme i l’hostaleria, que mostren un tipus de contractació altament precaritzada (temporal a jornada parcial).

Podeu descarregar l’informe complet en PDF clicant aquí.

This entry was posted in Economia i Treball and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>