Atur: a la vora de l’abisme

Daniel Lacalle ha publicat recentment al web de la Fundación de Investigaciones Marxistes la tercera part de la seva anàlisi de la darrera EPA.

En un post anterior recollíem les seves conclusions respecte al Joves treballadors i la crisi. En aquesta nova entrega aborda el tema del mercat laboral que dibuixa aquesta enquesta i la problemàtica de l’atur.

Podeu descarregar l’informe: Al borde del abismo

This entry was posted in Economia i Treball and tagged , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>