Armando López Salinas a la “Revista de crítica literaria marxista”

Acaba de sortir el número 5 de la Revista de crítica literaria marxista que recull les actes de les III Jornadas de literatura y marxismo, organitzades per la Sección de Estética de la Fundación de Investigaciones Marxistas (FIM) que es van celebrar els dies 12 y 13 de
maig de 2011 a la Facultad de Filosofía y Letras de la Universidad Autónoma de
Madrid.

Aquesta 3a edició va estar centrada en la figura del novel·lista Armando López Salinas i del realisme social a Espanya, amb l’objectiu de reivindicar la figura de l’autor de “La mina“, un dels representants d’una generació d’escriptors que van ser condemnada a l’ostracisme per qüestions alienes a la literatura.

This entry was posted in Activitats, General and tagged , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>