Armando López Salinas a la “Revista de crítica literaria marxista”

Acaba de sortir el número 5 de la Revista de crítica literaria marxista que recull les actes de les III Jornadas de literatura y marxismo, organitzades per la Sección de Estética de la Fundación de Investigaciones Marxistas (FIM) que es van celebrar els dies 12 y 13 de
maig de 2011 a la Facultad de Filosofía y Letras de la Universidad Autónoma de
Madrid.

Aquesta 3a edició va estar centrada en la figura del novel·lista Armando López Salinas i del realisme social a Espanya, amb l’objectiu de reivindicar la figura de l’autor de “La mina“, un dels representants d’una generació d’escriptors que van ser condemnada a l’ostracisme per qüestions alienes a la literatura.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats, General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.