Bibliografia marxista

Ara que és època de regals què millor obsequi que un llibre marxista. Per això ens ha semblat oportú recuperar una bibliografia que va elaborar fa un parell d’anys la llibreria La Central de Barcelona. La va titular “Del marxismo al comunismo“.

Es tracta d’un llistat de 240 monografies d’autors marxistes o sobre temàtiques comunistes i marxistes. L’interessant es que són obres que, en la majoria dels casos, encara es poden aconseguir a les llibreries.

Recorda que si busques títols descatalogats sobre aquestes matèries sempre pots provar als Arbres de Fahrenheit.

 

This entry was posted in Materials and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>