Presentació de les memòries de Lluís Martí Bielsa: “Un d’entre tants. Memòries d’un home amb sort”

El dimarts 6 de novembre, a les 19 hores, tindrà lloc la presentació del llibre que recull les memòries dels trenta primers anys de la vida de Lluís Martí Bielsa (1921-1952): Un d’entre tants. Memòries d’un home amb sort. L’acte es celebrarà a la sala Plateria de la seu de CCOO de Catalunya, Via Laietana 16, Barcelona i serà conduït per la periodista Montse Armengou a través d’una conversa amb Lluís Martí Bielsa, en la qual faran junts un recorregut per algunes de les anècdotes que s’expliquen en el llibre.

This entry was posted in Biografies, Notícies de l'ACIM and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>