La Gran Guerra y la revolución. Orígenes de la Internacional Comunista

Ja teniu a les llibreries (no compreu a Amazon) el llibre “La Gran Guerra y la revolución. Orígenes de la Internacional Comunista” coordinat per José Luís Martín Ramos.

L’obra recull les ponències de José Luis Martín Ramos, Francisco Erice, Joan Tafalla i Alejandro Andreassi Cieri presentades el desembre de 2015 a les jornades organitzades pel Viejo Topo, l’Espai Marx i l’ACIM al voltant de la Conferència de Zimmerwald.

******************

Amb aquest ja són quatre els llibres publicats pel Viejo Topo resultat de conferències coorganitzades per l’ACIM al voltant de la història de la Revolució Russa. Recordem els altres títols:

Hablemos de Imperialismo hoy, coordinat per Ramon Franquesa

 

 

 

 

 

 

 

La revolución rusa de 1917 y el Estado. Del Consejo de Comisarios del Pueblo a la NEP (1917-1921), coordinat per Joan Tafalla

 

 

 

 

 

 

 

Crisis y revolución: El movimiento obrero europeo durante la guerra y la revolución rusa (1914-1921), coordinat per Alejandro Andreassi

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Història, Notícies de l'ACIM i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.