Moviments populars i intervenció a Líbia

La flama de la revolta s’ha encès als països àrabs. Les lluites populars i les resistències a les dictadures han aconseguit, en un curt període de temps, acabar amb els governs reaccionaris a Tunísia i Egipte. Les mobilitzacions s’han estès a altres països i, en aquest context, a partir d’una declaració de Nacions Unides, els països capitalistes encapçalats per França, Regne Unit i els Estats Units han decidit intervenir militarment a Líbia. El PSUC viu com altres organitzacions i moviments de l’esquerra alternativa ens hem posicionat radicalment contra aquesta intervenció armada de l’imperialisme, però sectors i organitzacions de l’esquerra no han dubtat en donar el seu suport, inclús votant a favor al Congrés de Diputats. Volem analitzar i debatre profundament sobre aquests temes.

Per fer-ho comptarem amb tres persones que ens aportaran els seus coneixements i reflexions. Us esperem el dia 28 d’abril a les 19 hores al local central del PSUC viu a Barcelona.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.