Meses ciutadanes per la convergència i l’acció a Catalunya

El proper 3 de juny (divendres), a partir de les 18:30 hores, tindrà lloc l’acte de presentació i constitució de les “Meses ciutadanes per la convergència i l’acció a Catalunya” al Saló d’Actes del Col·legi dels Escolapis al carrer Diputació núm. 277 (entre Via Laietana i Passeig de Gràcia).

L’acte serà moderat per Miguel Riera, editor de Viejo Topo, i Rosa Cañadell, activista en defensa de l’educació pública,

Al llarg de l’acte comptarem amb la intervenció del professor Arcadi Oliveres, d’Armando Fernández Steinko per la Comissió Promotora estatal de les Meses, de José M. Coy activista del moviment de hipotecats, de José María Ruiz portaveu de “Democràcia Reial Ja”, de Àngels Martínez Castells activista en la defensa de  la salut Pública, així com d’intervencions de companys/es dels moviments en defensa de l’educació pública, d’aturats, obrer, estudiantil, etc.

Durant l’acte es presentarà la proposta de nom del moviment de les Meses a Catalunya, del Manifest, i es tancarà amb la presentació de la proposta de Coordinadora Provisional del moviment de les taules a Catalunya.

Us convidem a participar i a estendre activament aquesta convocatòria a totes les persones que poden identificar-se o simpatitzar amb la crida inicial de les Meses.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.