Universitat d’Estiu del Partit de l’Esquerra Europea 2011

Aquest any la Universitat d’Estiu del Partit de l’Esquerra Europea i transform! tindrà lloc a Trevi, a prop de Perugia, a la regió d’Umbria a Itàlia. Deu anys després de la mobilització històrica, internacional contra la cimera del G8 a Gènova i la mort de Carlo Giuliani, la lluita continua a Europa i el món. En cooperació amb la part italiana d’Esquerra Europea, Rifondazione Comunista, la Universitat d’Estiu té com a objectiu reunir a joves activistes i militants de partits i moviments socials de tot Europa per debatre sobre temes d’actualitat política i social.

Sota el lema Canviar Europa, canviar el món, els temes d’enguany es centren en les alternatives des de l’esquerra per sortir de la crisi i per a la transformació social, nou internacionalisme, mitjans de comunicació i la democràcia i els joves a Europa. Durant els tallers, seminaris i reunions, els participants compartiran les seves experiències i discutir sobre les polítiques i iniciatives per a la construcció d’una Europa alternativa.

Podeu consultar el programa a: http://www.transform-network.net/en/home/display-home/article//Summer-University-of-the-European-Left-Change-Europe-Change-the-World.html

I el bloc de la trobada a: http://elsummeruniversity2011.wordpress.com/

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.