Marxism2011

Marxism2011 és un festival organitzat pel Socialist Workers Party a Londres, del 30 de juny al 4 de juliol, dedicat a analitzar el món des de l’òptica marxista i proposar alternatives a les polítiques neoliberals per sortir de la crisi.

A la trobada participaran milers de persones de tots els continents i tots els àmbits de lluita per discutir, debatre i organitzar la resistència.

Entre els temes destacats a debat estaran les recents revoltes als països àrabs, la resistència sindical i estudiantil a les mides d’austeritat del govern britànic o el retorn del pensament de Marx. També hi ha espais dedicats a art i cultura, antiracisme i antifeixisme, alliberament sexual, anarquisme i autonomisme o medi ambient.

En total són més de dos-cents tallers, col·loquis, conferències, projeccions de pel·lícules i manifestacions les que estan programades per aquest cinc dies. Aquest festival és el major esdeveniment d’aquest tipus a Gran Bretanya i un dels més grans del món.

Les activitats es desenvoluparan a Bloomsbury, al centre de Londres, i a la University College London.

Podeu descarregar-vos el programa complet a:

http://www.marxismfestival.org.uk/2011/m2011%20timetable%20LR.pdf

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.