Programa definitiu del Congrés “Per Catalunya i la República. La guerra d’Espanya dins la guerra civil europea”

Feia uns dies ens fèiem ressò en aquest mateix bloc de la convocatòria del Congrés internacional d’història que porta per títol Per Catalunya i la República: la guerra d’Espanya dins la guerra civil europea que tindrà lloc a Barcelona els propers dies 5, 6, 7 i 8 de juliol de 2011, organitzat pel Grup d’Estudis sobre la República i la Democràcia (GERD) de la Universitat Autònoma de Barcelona i on col·labora l’ACIM.

Ara hem rebut el programa i cartells definitius. Els podeu descarregar clicant al següent enllaç:

Triptic-cartells (definitiu)

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Història, Notícies de l'ACIM i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.