Festa Nou Treball 2011: 75 anys de la fundació del PSUC

Albert Escofet (Secretari General del PSUC Viu)

Celebrem enguany una data senyalada: els 75 anys de la fundació del PSUC. Són moltes les pàgines glorioses que marquen el nostre recorregut al llarg de tots aquests anys, malgrat els errors, de vegades greus, que en algun moment hem comés. Però no és moment de mirar enrere amb nostalgia o autocomplaença, sinó de sumar el nostre esforç al que molts ciutadans i ciutadanes, treballadors de totes classes, fan avui dia per tal d’aturar i fer retrocedir l’ofensiva neolliberal, manifestació màxima del capitalisme expoliador i opressor del nostre temps. És hora de sortir al carrer, al costat de les masses revoltades contra aquest sistema, per oferir-les hi, com instrument de lluita i transformació, un PSUC més viu que mai, més entregat que mai a la causa del socialisme i la llibertat.

Aquest és el marc en què celebrem la nostra festa, materialment modesta, però animada per la nostra il·lusió davant l’embranzida del moviment popular al nostre país i arreu del món. Com a Secretari General us invito a participar-hi amb entusiasme i fer d’aquesta trobada festiva una ocasió privilegiada per a l’enfortiment de la nostra activitat militant.

Festa Nou Treball 2011

Dia: 2 de juliol de 2011

Lloc: Escola la Farigola del Clot, carrer Hernan Cortes, s/n (Barcelona)

Teniu tota la informació i el programa de la jornada a la web del PSUC-Viu

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.