Més sobre l’últim llibre d’Eric Hobsbawm

Ja fa uns mesos ens fèiem ressò en aquest bloc del nou llibre d’Eric Hobsbawm, que recopila 16 articles de l’historiador britànic sobre marxisme escrits entre 1956 i 2009. Ara, amb motiu de l’edició en castellà i a d’altres llengües, aprofitem per fer un nou recull de ressenyes i entrevistes recents a l’autor.

A El Cultural podeu llegir la ressenya feta per Juan Avilés, a l’ABC la que va escriure per Joaquín Rábago o la Stefan Collini, traduïda per Sin Permiso. L’obra també ha estat ressenyada a la premsa mexicana, a El Universal o l’argentina, per exemple a El día.

Entre les entrevistes més recents destaquem la que li va fer la Revista Ñ de Clarín i la recentment traduïda, també pels companys de Sin Permiso, del bloc de Beppe Grillo.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Història i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.