Surt un nou número de la revista “transform!”

Ja podeu consultar i descarregar-vos del web de transform! el número 8/2011 de la seva revista transform!: european journal for alternative thinking and political dialogue.

A la revista, publicada en anglès, podreu trobar articles sobre les revoltes als països àrabs, sobre l’ús de l’energia nuclear després de l’accident de Fukuyama i un dossier central sobre l’auge de l’extrema dreta en diferents països europeus: Àustria, Bèlgica, Finlàndia, Grècia, Ucraïna i Hongria. També reflexions sobre l’origen i el discurs d’aquest nou radicalisme de dretes.

L’edició es completa amb una sèrie d’articles que tracten sobre aspectes bàsics de la Unió Europea com alternatives a l’actual política monetària de la Comissió Europea i Consell Europeu o l’actitud negativa de la població alemanya a la política d’austeritat del seu govern.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Materials i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.