mientrastanto estrena web

mientrastanto és una revista fundada el 1980 per Giulia Adinolfi i Manuel Sacristán. Des de llavors aquesta publicació ha mantigut el seu objectiu d’aportar als projectes emancipatoris un referent analític i cultural. Durant aquests anys s’ha anat creant un grup de treball redaccional al mateix temps estable i de composició variable al llarg dels anys. Un grup independent, sense subvencions, que se sosté gràcies als lectors i al seu treball voluntari.

Els colors de la revista expressen les seves intencions: és vermella, com contrària als sistemes socials d’explotació; verd, com a revista ecologista, violeta, com a revista antisexista; blanca com a revista pacifista i contrària a la violència.

Ara gràcies a la seva web podem accedir al contingut dels butlletins electrònics que envien a qualsevol que es vulgui subscriure, el mientrastanto.e. En aquesta publicació mensual els membres de la redacció, i altres col·laboradors, publiquen anàlisis socials i econòmiques de l’actualitat, petits assatjos, convocatòries i ressenyes de llibres i pel·lícules.

Naturalment, la Fundación Manuel Sacristán y Giulia Adinolfi i Icaria Editorial continuen la publicació semestral del mientrastanto en paper. L’últim número publicat és el 115. Podeu veure el sumari clicant aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Materials i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.