Congreso Internacional del Antifascismo Combatiente, de las Brigadas Internacionales a “la Resistencia”

Els propers dies 27, 28 i 29 d’octubre de 2011 està prevista la celebració a Barcelona del Congreso Internacional del Antifascismo Combatiente, de las Brigadas Internacionales a “la Resistencia”, organitzat per Terre de Fraternité/Terra de Germanor, amb el suport, entre d’altres entiats, de l’Associació Catalana d’Investigacions Marxistes (ACIM).

Aquest congrés portarà a la ciutat comtal a destacats especialistes en el tema de les Brigades Internacionals i de la resistència antifeixista a Europa. El congrés forma part dels actes commemoratius del 75è aniversari de la creació de les Brigades Internacionals i el 70à aniversari de l’inici de la lluita armada antifeixista dels republicans espanyols exiliats a França, que culminaria amb la creació del XIV Cuerpo de Guerrilleros Españoles en Francia. Les sessions del congrés es faran al saló d’actes de CCOO de Catalunya.

També estan previstes activitats paral·leles al congrés com la presentació de llibres, passi de documentals, exposicions i rutes guiades per la ciutat.

Podeu descarregar el programa del Congrès clicant aquí

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Història, Notícies de l'ACIM i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.