Nou número de “transform!”

Ja podeu llegir el número de setembre de la revista transform!:european journal for alternative thinking and political dialogue. En aquesta edició podeu trobar anàlisis des de diferents països europeus sobre la crisi europea i el futur de la Unió Europea. També conté articles sobre el paper de l’esquerra i els diferents moviments de protesta davant la crisi que s’estan articulant a Europa, entre ells un escrit de Armando Fernández Steinko sobre el 15-M a Espanya.

Com en el número anterior també es presta atenció al fenomen del creixement de l’extrema dreta populista i identitària. Per finalitzar es reprodueixen informes de diferents països europeus sobre la situació de l’esquerra i els processos electorals en marxa.

Podeu descarregar la revista clicant aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Materials i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.